Hafsanur Sancaktutan 'Yeni aşk yaradı' dedirtti

'Dünyayla Benim Aramda' dizisindeki sahnesiyle günlerce konuşulan ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, Kubilay Aka ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü isim, son olarak sosyal medya hesabından asansörde verdiği bikinili pozunu yayınladı.

Hafsanur Sancaktutan 'Yeni aşk yaradı' dedirtti

Kanal D dizisi 'Ya Çok Seversen'de Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Hafsanur Sancaktutan, geçtiğimiz ay 'aşk' sorusuna verdiği yanıtla adından söz ettirmişti.



Hafsanur Sancaktutan 'Yeni aşk yaradı' dedirtti


Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen 24 yaşındaki oyuncu, "Kimse yok, ben direkt cevap vereyim. Kalmadı ortalıkta adam" açıklamasıyla çok konuşulmuştu.



Hafsanur Sancaktutan 'Yeni aşk yaradı' dedirtti - Resim : 2

Bu açıklamadan kısa süre sonra Hafsanur Sancaktutan ile meslektaşı Kubilay Aka'nın yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı.


Hafsanur Sancaktutan 'Yeni aşk yaradı' dedirtti - Resim : 3


Başarılı oyunculuk performansının yanında sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı fotoğraflarıyla da adından söz ettiren Sancaktutan, son olarak asansörde verdiği bikinili pozunu sevenlerinin beğenisine sundu.



Hafsanur Sancaktutan 'Yeni aşk yaradı' dedirtti - Resim : 4



Instagram hesabında 1,3 milyon takipçisi olan 24 yaşındaki oyuncunun paylaşımına, 'Aşk yaradı', 'İşte aşkın gücü', 'Yeni aşk, iddialı pozlar' gibi yorumlar geldi.