Harbiye Açıkhava'da Ata Demirer rüzgarı esecek

Gazino konseptini komedi ile birleştirip, bir komedi gazinosu formatı yaratan mizahın yıldız ismi Ata Demirer, 'Ata Demirer Gazinosu' ile DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 8 ve 9 Ağustos'ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda olacak.

Harbiye Açıkhava'da Ata Demirer rüzgarı esecek

BKM, Harbiye konserleri serisinde; Ata Demirer; Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikâyeleriyle eğlenceyi 'Ata Demirer Gazinosu' ile Harbiye Açıkhava’ya taşıyacak.


Harbiye Açıkhava'da Ata Demirer rüzgarı esecek


Komedi Gazinosu formatını günümüzde ilk kez sahnelere taşıyan, sahnelenmeye başladığı günden bugüne kapalı gişe etkinliklere imza atan Ata Demirer, DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 8-9 Ağustos’ta iki gece üst üste Harbiye’de sevenleriyle buluşacak.



Harbiye Açıkhava'da Ata Demirer rüzgarı esecek - Resim : 2



Yeni şarkılar, yeni şakalar ve unutulmayan klasikleri ile sahnede olacak olan Ata Demirer, Harbiye’de iki gece üst üste şakalarıyla seyirciye kahkahalar attıracak, bir yandan da özenle seçilmiş repertuvarı ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.