Hepsiburada sivil toplum kuruluşlarına destek oluyor

Hepsiburada, çocukların eğitime erişimi için çalışan sivil toplum kuruluşlarına (STK) HepsiYürekten programıyla destek oluyor. Program STK’ların ürünlerinden ya da dijital destek kartlarından satın alınarak dayanışma sağlanmasını amaçlıyor.

Hepsiburada sivil toplum kuruluşlarına destek oluyor

HepsiYürekten programı kapsamında; Bilim Kahramanları Derneği, Buradayız Dükkan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Çocuklar Gülsün Diye, Çocuk Eğitim Derneği, Hayata Destek Derneği, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV), OBİDEV (Otizmli Bireyleri Destekleme Vakfı), Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Eğitim Vakfı (TEGV), Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD), TOHUM Otizm Vakfı, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), UCİM (Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği) ve UNICEF gibi bir çok STK farklı meblağlardaki dijital destek kartlarını ve ürünlerini satma fırsatı buluyor.

Hepsiburada sivil toplum kuruluşlarına destek oluyor


HEPSİYÜREKTEN STK’LARA İNDİRİMLİ FIRSATLAR SUNUYOR

Program dahilinde STK’lara sadece yüzde 1+KDV komisyonla satış yapma fırsatı sunarken diğer yandan ücretsiz kargo, 500 ürüne kadar ücretsiz fotoğraf çekimi, 3 bin TL değerinde HepsiAd reklam bakiyesi, ücretsiz entegrasyon ve indirimli ön muhasebe destekleri sağlıyor. STK’lar ürünlerinin yanı sıra dijital destek kartlarını da Hepsiburada üzerinden ulaştırabiliyor.

Bugüne kadar HepsiYürekten kapsamında 100’den fazla STK’nın 50 milyon TL gelir elde etmesini sağlandı.

DHA

Konular hepsiburada