İbrahim Çelikkol'a yeni projesinde sürpriz partner

Yavuz Turgul'un Netflix için yazdığı, İbrahim Çelikkol’lu "Ayrılık da Sevdaya Dahil" dizisinin başrol kadın yıldızı merak konusuydu.

İbrahim Çelikkol'a yeni projesinde sürpriz partner

Birsen Altuntaş'ın haberine göre İbrahim Çelikkol yeni sezon için gelen ana akım dizi tekliflerini kabul etmedi, efsane yönetmen ve senarist Yavuz Turgul’un Netflix için hazırladığı, fark yaratacak “Ayrılık da Sevdaya Dahil” dizisiyle el sıkıştı.


İbrahim Çelikkol'a yeni projesinde sürpriz partner


TMC’nin unutulmaz dizi ve filmlere imza atan patronu Erol Avcı’nın yapımcılığını üstlendiği 8 bölümlük dizide İbrahim Çelikkol “Kemal” rolüne hayat verecek. “Ayrılık da Sevdaya Dahil” ekim ayında sete çıkacak.


İbrahim Çelikkol'a yeni projesinde sürpriz partner - Resim : 2


Kurtcebe Turgul ile Selim Demirdelen’in yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin başrol kadın yıldızı da netleşti. “Ayrılık da Sevdaya Dahil”in kadın yıldızı uluslararası projelerde rol alan Emine Meyrem oldu.

Yavuz Turgul, Kurtcebe Turgul ve Nilgün Öneş’in kaleme aldığı dizide Emine Meyrem “Afife Jale” karakterini canlandıracak. 


İbrahim Çelikkol'a yeni projesinde sürpriz partner - Resim : 3


“Af”, “De là Où Tu Es Tu Peux M’entendre”
 ve “Magi” filmlerinde rol alan 1980 doğumlu olan ödüllü oyuncu, Paris’te Le Laboratoire de L’Acteur ve Jack Waltzer Workshops, Tiyatro, Brüksel’de Parallax, Tiyatro, Brüksel Hür Üniversitesi (ULB), İngiliz Dili ve Edebiyatı, Brüksel Hür Üniversitesi (ULB), Kültür Faaliyetleri Yönetimi’nde eğitim aldı.