İkbal Uzuner'in telefonu çözüldü! Semih Çelik ilk cinayet sonrası polisi aramış

İstanbul Fatih’teki surlarda Semih Çelik’in işlediği cinayetlere ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Vahşice öldürülen kızlardan İkbal Uzuner’in cep telefonun çözüldüğü öğrenildi. Katil zanlısı Semih Çelik’in ise Ayşenur Halil’i öldürdükten yaptığı kan dondurdu.

İkbal Uzuner'in telefonu çözüldü! Semih Çelik ilk cinayet sonrası polisi aramış

İstanbul Fatih'te geçtiğimiz hafta cuma günü saat 16.00 sıralarında,19 yaşındaki Semih Çelik , kendisiyle yaşıt olan Ayşenur Halil'i ve İkbal Uzuner'i katletti. Önce Ayşenur Halil'i kendi yaşadığı Eyüp'teki evde boğazını keserek öldüren Çelik, Edirnekapı'daki surlarda buluştuğu İkbal Uzuner'in başını kesip aşağı atmıştı. Ardından boğazına ip geçiren katil zanlısı surlardan atlayarak yaşamına son vermişti.

İKBAL'İN TELEFONU ÇÖZÜLDÜ

Türkiye'yi sarsan çifte cinayette, yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler ortaya çıktı. Sabah Gazetesi'nden Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre, İkbal Uzuner'in cep telefonu çözüldü. Haberde ayrıca, Ayşenur Halil'in kullandığı cep telefonunun ise henüz çözülemediği, soruşturma birimlerinin incelemelerinin devam ettiği belirtildi. Semih Çelik'in laptopundaki incelemenin de sürdüğü öğrenildi.

FIRINDAN EKMEK ALMIŞLAR

Haberin devamında ise katil zanlısı Semih Çelik'in Ayşenur Halil'le dışarıda buluştuğu ve kahvaltı yapmak için birlikte bir fırına giderek ekmek aldıkları aktarıldı.

İLK CİNAYETTEN SONRA KENDİSİNİ İHBAR ETTİ

Genç kızı evine götüren Çelik'in cinayeti işledikten sonra kendi cep telefonundan polisi arayarak cinayet işlediği yönünde ihbarda bulunduğu ve ikinci cinayeti işlemek üzere İkbal Uzuner'le buluşmak üzere Fatih'teki surlara hareket ettiği öğrenildi.