Kate Middleton yeniden ortadan kaybolacak

Kanserle savaşı sürecinde aylardır gözlerden uzak bir yaşam süren Galler Prensesi Kate Middleton, gündemden düşmüyor.

Kate Middleton yeniden ortadan kaybolacak

Milliyet Gazetesi'nden Buse Bulat'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde Wimbledon Tenis Turnuvası'nın final maçına katılan Prenses'in, tekrar bir süreliğine ortadan kaybolacağı ortaya çıktı.


Kate Middleton yeniden ortadan kaybolacak

Aylardır hiçbir etkinliğe katılmayan ve görüntü vermeyen ve tedavisinin bir süre daha devam edeceğini açıklayan Prenses, geçtiğimiz ay düzenlenen "Trooping The Colour" törenine katılarak kamuoyunun önüne çıkmıştı.

BÜYÜK BİR COŞKUYLA KARŞILANDI

Galler Prensesi, kanser hastası olduğunu açıklamasının ardından katıldığı ikinci etkinlik ise Wimbledon Tenis Turnuvası'nın final maçı olmuştu. Prenses, tedavi sürecindeyken kameralar önünde boy gösterdiği her iki seferde de halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılanmıştı.

 

Kate Middleton yeniden ortadan kaybolacak - Resim : 2


Tüm bunların ardından bir kaynak, Kate Middleton'ın yazın geri kalanında halka açık hiçbir etkinlikte yer almayacağını ve Wimbledon Turnuvası'nın Prenses'in yaz boyunca son kez kamuoyuna çıkışı olacağını açıkladı.



Kate Middleton yeniden ortadan kaybolacak - Resim : 3


"ARTIK TAKVİM DAHA SONRA GELİYOR"

'Catherine, the Princess of Wales: A Biography of the Future Queen' kitabının yazarı Robert Jobson, People'a verdiği röportajda geleceğin kraliçesinin 'eskiden planlı bir takvime göre ilerlediğini, ancak şimdilerde sadece hayatını yaşadığını ve takvimin daha sonra geldiğini' söyledi.



Kate Middleton yeniden ortadan kaybolacak - Resim : 4


Jobson, "Kate geri dönecek, ancak böyle bir deneyim yaşadığınızda bakış açınız ve bazı olayların önem sırası değişiyor" şeklinde konuştu.