Kayıp Narin'den acı haber geldi: Cenazesine ulaşıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kayıp Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını duyurdu.

Kayıp Narin'den acı haber geldi: Cenazesine ulaşıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 günden bu yana aranan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun." ifadelerini kullandı.

Kayıp Narin'den acı haber geldi: Cenazesine ulaşıldı

'SORUMLULAR ADALETE HESAP VERECEK'

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın ölümü ile ilgili sorumluların adalet önünde hesap vereceğini açıkladı.


Kayıp Narin'den acı haber geldi: Cenazesine ulaşıldı - Resim : 2


Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayın ilk anından itibaren başlatılan soruşturma çok yönlü ve titizlikle sürdürülmektedir. Narin kızımızın ölümünden sorumlu olan ya da olanlar, adalet önünde hesap verecektir" ifadelerini kullandı.

'SÜRECİN BİZZAT TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ise, Narin Güran'ın ölümü ile ilgili sorumluların en ağır cezayı alması için sürecin bizzat takipçisi olacaklarını açıkladı.


Kayıp Narin'den acı haber geldi: Cenazesine ulaşıldı - Resim : 3


Bakan Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Bağlar'da kaybolan evladımız Narin'in maalesef cansız bedenine ulaşıldı. Başımız sağ olsun. Narin yavrumuzun mekanı cennet olsun. Sorumluların en ağır cezayı alması için Bakanlık olarak sürecin bizzat takipçisi olacağız" dedi.

DHA