Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li filmin ismi belli oldu

Kunay Film'in yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Kerem Bürsin ve Melis Sezen’in yer aldığı merakla beklenen sinema filmi "Son of A Rich” Türkçe ismi “Şımarık” ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li filmin ismi belli oldu

Birsen Altuntaş'ın haberine göre geçtiğimiz günlerde çekimleri tamamlanan ve Onur Ünlü’nün yönetmen koltuğunda oturduğu “Son Of A Rich” filminin Türkçe ismi “Şımarık” ile izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.



Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li filmin ismi belli oldu


İzleyicilerine görsel bir şölen sunmayı hedefleyen Şımarık’ta; Kerem Bürsin (Mete) zengin bir babanın kuralsız, sorumsuz ve şımarık oğlu olarak karşımıza çıkıyor.

Babası (Ahmet Mümtaz Taylan) Mete’nin durmak bilmeyen taşkınlıklarına son vermek için onu sıra dışı bir cezaya çarptırıyor.



Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li filmin ismi belli oldu - Resim : 2


Mete, zamanda yolculuk yaptığına inanarak, 16. yüzyıl Osmanlı İmparatorluğu’nda kurmaca bir köye gönderiliyor ve burada bir seyis olarak yaşamaya zorlanıyor. Bu ilginç “zaman yolculuğunun” arkasında Erkan Kolçak Köstendil’in canlandırdığı 'Sami' karakteri bulunuyor.


Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li filmin ismi belli oldu - Resim : 3


Melis Sezen ise Mete’nin köyde karşılaştığı ve hayatını tamamen değiştiren Asena karakterine hayat veriyor. Ayrıca filmde Melisa Döngel, Cemal Hünal, Güven Kıraç, Ecem Özkaya, Evliya Aykan, Efekan Can, Eda Şölenci ve Sadi Celil Cengiz gibi birbirinden yetenekli oyuncular da yer alıyor.



Kerem Bürsin ve Melis Sezen'li filmin ismi belli oldu - Resim : 4


Bu renkli karakterler de Mete’nin dönüşüm yolculuğunda önemli bir rol oynuyor.