18 Mart Çanakkale Zaferi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çanakkale milyonlarca kardeşimizin ortak zaferidir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Çanakkale milyonlarca kardeşimizin ortak zaferidir" Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi nin 107. Yılı Anma Töreninde açıklamalarda bulundu.
18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun!
18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun! Dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün askerlerine "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir." dediği zaferdir.
Doğukan Manço'dan şehitlerimiz adına 106 fidan bağışı
Doğukan Manço'dan şehitlerimiz adına 106 fidan bağışı Prodüktör ve DJ Doğukan Manço, Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yılında şehitlerimiz anısına Ormancılığı Geliştirme ve Orman Yangınları İle Mücadele Hizmetlerini Destekleme Vakfı (OGEM-VAK) aracılığı ile Çanakkale ormanlıklarına 106 adet fidan bağışladı.
Hüseyin Hakkı Kahveci 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anlattı
Hüseyin Hakkı Kahveci 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anlattı Hüseyin Hakkı Kahveci, YouTube'da 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni anlattı.
Yılmaz Özdil yazdı: "18 Mart"
Yılmaz Özdil yazdı: "18 Mart" Sözcü Gazetesi'nden Yılmaz Özdil'in yazısı...
18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun!
18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun! Dünya tarihinin en önemli savaşlarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün askerlerine "Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında yerimize başka kuvvetler gelir, başka komutanlar hâkim olabilir." dediği zaferdir.