Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum'da sanatseverlerle buluştu

Limak Filarmoni Orkestrası Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da sanatseverlerle buluştu. Bodrum Antik Tiyatro'daki binlerce kişinin izlediği konserden elde edilecek gelirin kadın mühendislik öğrencilerinin eğitiminde kullanılacağı bildirildi.

Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum'da sanatseverlerle buluştu

Limak Vakfı tarafından sanata destek amacıyla kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, özenle seçilmiş eserlerden oluşan repertuarı ile Anadolu'nun en eski tiyatrolarından olan ve tarihi dokusuyla dikkati çeken Bodrum Antik Tiyatrosu'nda seyirci karşısına çıktı.


Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum'da sanatseverlerle buluştu


Konserde, Orkestra Şefi Beatrice Venezi yönetiminde, dünyaca ünlü tenor Murat Karahan ve uluslararası üne sahip soprano Kristine Opolais, aralarında iş, sanat ve medya dünyasından birçok isminde bulunduğu binlerce izleyiciye unutulmaz bir gece yaşattı. 2 saat süren konserde, orkestra, geniş repertuarı ve performansıyla uzun süre alkış aldı.



Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum'da sanatseverlerle buluştu - Resim : 2


GELİRİ KADIN MÜHENDİSLERİN EĞİTİMİNDE KULLANILACAK

'Limak Filarmoni Orkestrası Operanın Yıldızları'yla Yaz Konseri'nde bilet satışından elde edilen gelirin, Limak Vakfı'nın 'Global Engineer Girls Türkiye' programından faydalanan kadın mühendislik öğrencilerinin eğitiminde kullanılacağı bildirildi.



Limak Filarmoni Orkestrası Bodrum'da sanatseverlerle buluştu - Resim : 3

DHA