Mahkemeden Engin ve Dilan Polat'a bir suçtan tahliye kararı

Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin ve Dilan Polat çifti, sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı...

Mahkemeden Engin ve Dilan Polat'a bir suçtan tahliye kararı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin, Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanığın yargılandığı davada Dilan ve Engin Polat ve Sezgin Polat hakkında tahliye kararı verildi.


Mahkemeden Engin ve Dilan Polat'a bir suçtan tahliye kararı

 BANU PARLAK ARA CELSEDE POLAT ÇİFTİNDEN ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Banu Parlak celse arasında mahkemeye sunduğu dilekçede Dilan ve Engin Polat çiftinden şikayetini geri çektiğini diğer sanıklardan yönünden ise şikayetinin devam ettiği belirtildi.

DURUŞMADA FENALAŞAN DİLAN POLAT'A BANU PARLAK'TAN DESTEK SÖZLERİ

Duruşmanın başlangıcında Dilan Polat gözyaşlarına hakim olamayarak fenalaşarak 'Allah'ım ne zaman bitecek" diye ağladı. Duruşmada bulunan Banu Parlak ise Polat'a "Buradayım Dilan, buradayım geçecek bunlar bitecek" diye destekte bulundu. Bunun üzerine Dilan Polat salondan çıkarıldı.

DİLAN POLAT CEZAEVİNE GERİ GÖNDERİLDİ

Dilan Polat'ın salondan çıkarılmasının ardından, 'Gerekirse hastaneye götürülür' diyen hakim Dilan Polat'in cezaevine geri gönderilmesine karar verdi.

Duruşma Dilan Polat'ın cezaevine geri gönderilmesinin ardından devam etti.

DHA