Mandıralı'dan isyan ve yönetime mesaj!..

Trabzonspor'da Mustafa Reşit Akçay'ın ayrılmasının ardından geçici olarak göreve getirilen teknik direktör Hami Mandıralı ikinci yarının başındaki dikkatsizliklerinin kendilerine fatura çıkardığını söyledi.

Mandıralı'dan isyan ve yönetime mesaj!..

Genç teknik adam maçın ardından yaptığı açıklamada, "Oyuncularım özverili oynadı. İyi bir futbol sergilediklerini düşünüyorum. Futbol hatalar oyun. 2. yarı peş peşe goller yedik ama oyundan kopmadık. Mücadelemizi sürdürdük ve 1 puan aldık. Hakemlerle ilgili bugüne kadar hiç yorum yapmadım. Olcan’ın düştüğü pozisyonu net görmedim ama 6. hakem etkili olacaksa orada karar vermeli. Penaltıysa penatı; değilse niye sarı kart vermedi?" dedi.

Bordo-mavili ekibin hoca arayışlarının sürdüğü hatırlatılan Mandıralı, görevi kalıcı olarak da devam ettirebileceğini söyleyerek yönetime mesaj gönderdi. Mandıralı, "Bize kulüp görev verdi. En iyisini yapmaya çalışıyorum. Herkesin bir şansa ihtiyacı vardır. Ben de bunu en iyi şekilde değerlendireceğimi düşünüyorum. Takdir yöneticilerimizindir" diye konuştu. 

SKORER

Konular Spor Haberleri