Meghan Markle İngiltere’ye dönmek için şart koştu

2020 yılında eşi Prens Harry ile İngiliz Kraliyet Ailesi’ndeki resmi görevlerinden ayrılan Meghan Markle’ın kesin dönüş yapabileceği ancak bazı şartları olduğu iddia ediliyor.

Meghan Markle İngiltere’ye dönmek için şart koştu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2018’de evlenen Prens Harry ve Meghan Markle, Kraliyet Ailesi’yle bozuştuktan sonra ABD’ye taşınmış, burada yeni bir hayata başlamıştı.

Çift, Netflix ve Spotify gibi devlerle milyonluk anlaşmalar yaparak hayatlarını bu şekilde idame ettirme kararı almıştı. Ancak istedikleri başarıya ulaşamayan ikili, imza attıkları birçok sözleşmeyi devam ettirememişti. 

Meghan Markle İngiltere’ye dönmek için şart koştu



Şimdi Kraliyet’e yakın bir kaynak, Markle’ın tekrar İngiltere’ye dönmeye yeşil ışık yaktığını ancak bazı şartları olduğunu söylüyor.

Mirror'a özel olarak konuşan kraliyet yazarı ve uzman Tom Quinn, "Meghan, İngiltere'ye ancak kendisinin ve Harry'nin kendilerine ait bir yeri olması ve her ikisinin de güvende hissetmesi durumunda dönmeye hazır olduğunu söylüyor. Bunlar olmazsa Meghan asla geri dönmeyecek.

Çift kalıcı bir yuva bulmayı başarır ve güvenlik sorununu çözebilirse çocuklarını kesinlikle Birleşik Krallık'a getirmek isteyecekler ancak Archie ve Lili'nin gelebilemesi çok fazla diplomasi gerektirecektir." dedi. 


Meghan Markle İngiltere’ye dönmek için şart koştu - Resim : 2


Söz konusu haber, Prens Harry'nin, ailesinin Birleşik Krallık'taki güvenlik düzenlemelerine ilişkin Yüksek Mahkeme kararına itiraz etmek için yaptığı başvurunun ardından geldi.


Meghan Markle İngiltere’ye dönmek için şart koştu - Resim : 3


Çift, 2020'de ayrıldıklarında vergi mükelleflerinin finanse ettiği polis korumasını tamamen kaybetti.



Meghan Markle İngiltere’ye dönmek için şart koştu - Resim : 4


Ayrıca geçtiğimiz haziran ayında evleri Frogmore Cottage'ı kaybettiler ve Birleşik Krallık'ta bir evleri kalmadı.