Mehmet Turgut: 'Herkes Yerini Bilecek!'

Her Pazartesi 12:00’de Pal Fm’de dinleyicilere ulaşan ve şimdiye kadar Yekta Kopan, Deniz Uğur, Burak Sergen gibi isimleri ağırlayan kültür-sanat programı Acil Çıkış’ın bu haftaki konuğu fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut oldu.

Mehmet Turgut: 'Herkes Yerini Bilecek!'

Evren Başer’in sorularını yanıtlayan Turgut, samimi açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de birçok kişinin fotoğrafını çektiğini söyleyen başarılı fotoğrafçı, İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Seda Sayan gibi isimlerin de fotoğraflarını çekmek istediğini belirtti.

Ankara’dan yeni geldiği dönemde Fatih Ürek’in ona ulaştığını ve fotoğraflarımı çeker misin diye sorduğunda ön yargıyla yaklaştığını söyleyen Turgut; “O zaman Ankara kafası var. Rockçı kafası var. ‘Biz sadece yazarları, rock müzisyenlerini çekeriz’ gibi bir düşünce içindeydim. Fakat Fatih Ürek çekime geldiğinde tüm ön yargımı kırdı. Çok profesyonel yaklaştı. O kafadan yavaş yavaş kurtuldum” dedi.

Evren Başer’in “Sosyal medyada üstüne çok geliniyor değil mi?” sorusuna ise “Türkiye’de sosyal medyada en çok üstüne gelinen kişilerden biri benim. Türkiye’de fotoğraf nerede, beni eleştirebilecek adam sayısı kaç? Bu beni çok sinirlendiriyor, herkes yerini bilecek” diyerek çektiği fotoğraflar konusunda aldığı bazı olumsuz eleştirilere de yanıt vermiş oldu.