Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı

İstanbul'da sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı.

Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı

İstanbul'da sahne aldığı mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat'ın son anları ortaya çıkmıştı.

 



Metin Arolat'ı ön sıradan izleyen bir seyirci, TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programına şu açıklamalarda bulundu:

"O gece arkadaşımın doğum günüydü. Saat 22.40 gibi sahneye çıktı. Sahneye çıktığında bir rahatsızlığı olduğunu sezdik. Enerjisi yerindeydi ama yüzünün ifadesinde bir şey vardı. Yarım saatte bir arka tarafa gidip geliyordu.

Sahnede bir şey yiyip içmedi. Elinde bir kokteyl vardı. Sadece onu yudumladı. 23.30 gibi mekanda doğum günü olanların yeni yaşlarını kutladı. 23.50'de ben söylediği son şarkıyı videoya çekiyordum. Telefonu elimden bıraktım. 10 saniye içinde pat diye bir ses geldi.

Gözlerimizin önünde yere düştü. Her anına şahit olduk. Ben 2-3 gecedir uyku uyuyamıyorum. Gözlerinin gittiğini her şeyi gördük. Bunlar gözümün önünden gitmiyor.

Düşünce, herkes çığlık attı. Sonra başında toplanmamak için herkes birbirini sakinleştirdi. Orkestra ekibi şoke oldu. O an yaşıyordu. Ayakkabısını çıkarttılar. Orada bir hanımefendi vardı. Kendisini yan yatırdı. Dilini çıkartmak için kaşık istediler.

Çok yakında bir hastane vardı. 25 dakika sonra ambulans geldi. Sağlık ekibi nabzı olduğunu söyledi. EKG çizgisi dümdüzdü... Kalp masajı yaptılar. Sedeyeye aldılar. Ambulansa kadar biz taşıdık. İyi olması için dua ettik. Allah'ın takdiridir ama müdahale gecikti. Hatta orada bir hanımefendi 'Bu otelde hiç sağlık ekibi yok mu?' diye isyan etti. İçeride 4-5 eğlence mekanının olduğu bir otel. Keşke önünde bir ambulans bekletilseydi. Diyet falan deniliyor o kadarını bilemiyorum. Ama keşke yakınlarından biri rahatsız olduğunu fark edip bir önlem alsaydı. Çünkü rahatsız olduğu, bir şeylerin ters gittiği sahneye çıktığı ilk andan itibaren belliydi..."


Metin Arolat'ın son anlarını mekanda bulunan seyirci anlattı