Metrobüs kazasından kan donduran yeni görüntüler

İstanbul Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği; 53 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına ilişkin yeni görüntüler kan dondurdu.

Metrobüs kazasından kan donduran yeni görüntüler

İki metrobüsün çarpıştığı kazada Ferhat Uçar hayatını kaybederken 2'si ağır 53 kişi de yaralandı.

Küçükçekmece'de bu sabah yaşanan metrobüs kazasıyla ilgili İETT'den açıklama yapıldı.

'TEKNİK VE İDARİ SORUŞTURMA TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR'

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlk incelemelere göre kaza sebebinin; Metrobüs Hattının yolunu tamamen yenilemek için yürütülmekte olan Beyaz Yol Çalışmaları sırasında, yol ayrım yerini şoförlere gösteren İETT Denetim Aracını (beyaz binek otomobil) ve diğer uyarıcı işaret ve dubaları, ilgili metrobüs şoförünün geç farketmesi ve ani ters manevra yapması olarak değerlendirilmektedir. Nitekim kazadan önce de tüm metrobüs araçları aynı yol ayrımından geçişlerini güvenle yapmışlardır.Kazayla ilgili teknik ve idari soruşturma titizlilikle sürdürülmektedir. Yaralanan yolcularımız ile İBB ve İETT birimlerimiz yakinen ilgilenmektedir. Vefat eden yolcumuza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diler, yaralılara acil şifalar dileriz"


Metrobüs kazasından kan donduran yeni görüntüler

Kazada hayatını kaybeden 22 yaşındaki Ferhat Uçar'ın cenazesi Adli Tıp'ta yapılan işlemlerin ardından ailesi tarafından teslim alındı.

Esenyurt'ta getirilen Uçar'ın cenazesi ikindi vakti Uhud Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Esenyurt Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Uçar'ın cenazesine, Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Küçükçekmece Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve yakınları katıldı.


 



Öte yandan kaza anından yeni görüntüler kan dondurdu...




DHA