‘Misery’ oyununun galasına ünlü akını

Stephen King’in çok satan klasik romanı ‘Misery’den uyarlanan 1990 tarihli film kısa sürede gerilim klasikleri arasına girmişti. William Goldman’ın sahneye uyarladığı ‘Misery’yi Tema Sanat Yapım izleyici ile buluşturdu. Oyunun galası Zorlu PSM’de yapıldı.

‘Misery’ oyununun galasına ünlü akını

‘Misery’ oyununun galası Zorlu PSM’de yapıldı. Tema Sanat Yapım Sercan Akkaya’nın yapımcılığını üstlendiği ve Kayhan Berkin’in yönettiği oyunun başrollerini Cansel Elçin ve Sedef Akalın’ın paylaşıyor. Stephen King’in aynı adlı klasik romanından uyarlanan ‘Misery’, 1990’da filme çekilmiş ve büyük beğeni toplamıştı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre başrolünü Kathy Bates ve James Caan’ın paylaştığı film, kısa sürede kült statüsüne ulaşarak korku sinemasının en bilinen eserleri arasında yerini almıştı. Şimdi de Cansel Elçin ve Sedef Akalın, bu ikonik karakterlere kendi yorumlarını getirerek tiyatro sahnesinde canlandırıyor.

Oyunu izlemeye gelen ünlüler arasında Sedef Avcı, Okan Bayülgen, Zeynep Tuğçe Bayat, Ekin Türkmen, Deniz Çakır, Alara Bozbey, Melisa Berberoğlu, Evrim Doğan, Serhan Onat, Emre Yusufi, Birol Namoğlu-Derya Beşerler, Başak Daşman, Aydilge, Sümeyra Koç, Yosi Mizrahi, Pelin Akil ve Harika Uygur da vardı.


‘Misery’ oyununun galasına ünlü akını


Ekim ve Kasım ayları boyunca farklı mekanlarda sahnelenecek olan bu gerilim dolu yapım, Anadolu turnesi kapsamında da Türkiye’nin çeşitli illerinde de tiyatro severlerle buluşacak.