Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'i buluşturan dizide yeni gelişme

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrollerinde yer aldığı “Bir Aşk Masalı” kod adlı dizinin ismi belli oldu.

Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'i buluşturan dizide yeni gelişme

Birsen Altuntaş'ın haberine göre yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği TMC Film imzalı dizinin adı “Beni Bul” oldu. 

NOW’da yayınlanacak “Beni Bul”un, hikayesini Neşe Şen, senaristliğini Emre Özdür ve Hazar Kozice, yönetmenliğini ise Recai Karagöz üstleniyor.

Derin bir aşk hikayesini konu alan dizide, ünlü mimar Demir karakterine hayat veren Murat Yıldırım, Fas’ın büyüleyici şehri Marakeş’te kamera karşısına geçti.


Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'i buluşturan dizide yeni gelişme


Marakeş çekimleri için yoğun bir ön hazırlık dönemi geçiren dizi ekibi, çekimleri dört günde tamamladı. Marakeş’in tarihi yapıları ve mimarisinin eşsiz güzelliğinde çekilen sahneler dizinin ilk bölümlerinde izleyiciyle buluşacak.

Dizide bekar bir anne olan Nazlı karakterine hayat veren güzel oyuncu Ebru Şahin ise çekimler için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne uçtu.


Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'i buluşturan dizide yeni gelişme - Resim : 2


Yapım ekibinin büyük bir titizlikle çalıştığı ön hazırlık döneminin ardından Ebru Şahin’in sahneleri Gazimağusa ve İskele bölgelerinde gerçekleşti.

Çekimleri dört günde tamamlanan sahnelerin ardından ekip, İstanbul çekimlerine devam ediyor.

“Beni Bul”; Demir’in (Murat Yıldırım), vefat eden abisinin bir oğlu olduğunu öğrenince yeğenine sahip çıkmak için annesi Nazlı’yla (Ebru Şahin) girdiği savaşı konu alıyor.


 Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'i buluşturan dizide yeni gelişme - Resim : 3


Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’e; Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Numan Çakır, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Toprak Kahraman ve çocuk oyuncu Pamir Boyraz eşlik ediyor.



Murat Yıldırım ve Ebru Şahin'i buluşturan dizide yeni gelişme - Resim : 4