Nagehan Alçı’nın Yunan aşkı Stavros Christodoulidis Atina’ya döndü

Gazeteci Nagehan Alçı’nın aşk yaşadığını itiraf ettiği ve Türkiye’nin ismini PD’den öğrendiği Yunan konsolosluk görevlisi Stavros Christodoulidis, istihbarat görevlisi olmasının ortaya çıkmasının ardından Atina’ya geri çağırıldı. Christodoulidis, dün Türkiye’yi terk etti.

Nagehan Alçı’nın Yunan aşkı Stavros Christodoulidis Atina’ya döndü

Türkiye’nin ilk kez PD’den okuduğu gazeteci Nagehan Alçı’nın aşk yaşadığı Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda görevli istihbarat görevlisi Stavros Christodoulidis ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Stavros Christodoulidis, dün (30 Temmuz) itibariyle Türkiye’den ayrılarak Yunanistan’ın başkenti Atina’ya döndü. 

Nagehan Alçı ile ilişkisi ve istihbarat elemanı olduğu ortaya çıktıktan sonra Stavros Christodoulidis’in durumunun ne olacağı ile ilgili Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu'ndan Patronlar Dünyası’na 11 Temmuz’da yapılan açıklamada Christodoulidis'in Temmuz sonunda Atina’ya geri döneceği belirtilmişti.

Açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

“Yunanistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu Kamu Diplomasisi Ofisi ile yaptığınız telefon görüşmesine istinaden, İstanbul'da akredite olan diplomatik yetkiliye ilişkin sorunuza cevaben, söz konusu diplomatik yetkilinin yönetmelikler uyarınca İstanbul Başkonsolosluğu'ndaki görev süresini tamamlamakta olduğunu ve yetkili makamlar tarafından aylar önce alınan karar uyarınca Temmuz ayı sonunda Atina'daki Dışişleri Bakanlığı Merkez Servisi'ne döneceğini bildiririz.”

NE OLMUŞTU?

Patronlar Dünyası, 5 Mayıs 2024’te ismini vermeden Türkiye’de tanınan bir ekran yüzünün istihbaratçı olan bir Yunan konsolosluk görevlisi ile aşk yaşadığını yazmıştı.

Nagehan Alçı, 9 Temmuz’da katıldığı bir YouTube programında Yunanistanlı bir diplomatla ilişki yaşadığını itiraf etmişti. 

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile boşanma sürecine girdiği dönemde tanışıp 1,5 yıldır süren ilişkisini açıklamasının ardından PD bu ismin Stavros Christodoulidis olduğunu yazmıştı. 

Yunanistan Başkonsolosluğu’ndan Stavros Christodoulidis’in durumuna ilişkin PD’ye yapılan açıklamada Christodoulidis'in Temmuz ayı sonunda Atina’ya döneceği bildirilmişti.