Naylon Pamela!!!

Hacker çetesi Pamela Anderson adına bile fatura kesmiş!!!

Naylon Pamela!!!

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri bir ihbarı değerlendirerek ABD, Kanada, Meksika, İspanya, Bulgaristan, Almanya, İspanya, Kore, İngiltere ve Tayvan'da yaşayan iş adamlarının kredi kartları bilgilerine elde edip plastik kartlara kopyaladıkları öğrenilen hacker çetesine izlemeye aldı. İnterpol tarafından da aranan hacker dünyasında oldukça ünlü olduğu ve şu ana kadar gözaltın alınan sevgilisi Nur K.'nın bile gerçek ismini bilmediği 'Hayalet' kod adlı C.S'yi takibe aldı. Yaklaşık 6 ay süreyle teknik takibe alınan 13 kişilik hacker çetesi Antalya merkezli Bursa, İzmir, Osmaniye'de yapılan eş zamanlı opearasyonlarla çökertildi.

Zanlıların 10 ülkeden yaklaşık 40 bin kişinin kredi kartları bilgilerinden 2 milyon YTL gelir elde ettiği öne sürüldü. Polisteki ifadesinde tek hayali olan BMW marka aracı almak için bu işe başladığını belirten C.S'nin Antalya merkezde deniz manzaralı bir evi ve 6 lüks otomobili bulunduğu öne sürüldü.

Pamela Anderson adına bile sahte kart düzenlemişler

Zanlıların Amerikalı yıldız Pamela Anderson adına da sahte fatura düzenledikleri öğrenilirken Hayalet kod adlı çete lideri C.S'nin Galatasaraylı olması nedeniyle futbolcular Linderoth ve Lincoln adına da sahte faturalar düzenlendiği öne sürüldü. Zanlıların son teknoloji ürünü diz üstü bilgisayarlardaki şifrelerin kırıldıkça müşteki sayısının artacağının tahmin edildiği belirlendi

medyafaresi

Konular Eski Arşiv