Nejat Alp'ten Işın Karaca'ya sert yanıt: "3 gün uyumadım, çok ayıp etti"

Işın Karaca'nın 'Duyduğuma göre Nejat Alp maddi manevi zordaymış' sözleri taverna müziğin ünlü ismi Nejat Alp'i çok üzdü.

Nejat Alp'ten Işın Karaca'ya sert yanıt: "3 gün uyumadım, çok ayıp etti"

Beyaz TV'de ekrana gelen "Beyaz Magazin" programına konuşan Nejat Alp, Işın Karaca'nın kendisiyle ilgili dile getirdiği aslı olmayan iddiasına yanıt verdi.

Alp, "Kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum ama çok nahoş bir olay. 'Kulağıma kuşlar söyledi Nejat Alp'in durumu maddi manevi kötüymüş' diyor... Bunlar nereden çıkıyor? Ben bu kızın kendisiyle bile tanışmamışım... Bunu televizyonda söylemeden önce teyit etmek gerekmez mi? Televizyon 'Nejat Alp zor durumda' sözünü altyazı olarak ekranda yer verdi. Çok üzüldüm. 3 gün uyumadım. Nereden çıkarıyorsunuz? 55 yıldır bu işi yapıyorum. Bütün sanatçılardan çok daha fazla çalışmışımdır. Ne manevi ihtiyacım ne de maddi ihtiyacım var Allah'a çok şükür... Bu ayıptır. Teyit edin... Karşı taraf 'Evet zor durumdayım' derse bunu yayında söyleyin. Etrafımda herkes benim durumumun iyi olduğu bilir. Televizyonda bu açıklamayı duyan herkes arayıp çok şaşırdıklarını söyledi" ifadelerini kullandı.

Nejat Alp, Işın Karaca'yı dava etmeyeceğini ama özür beklediğini ifade etti.