Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok"

10 Haziran'da Sinem Ayyıldız ile boşanan, ardından yeni bir aşk yaşadığını açıklayan Rüştü Onur Atilla ile sevgilisi Nez ilk kez birlikte görüntülendi. 'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununu seyreden ikili, ilişkileri ve ihanet iddialarına açıklama getirdi.

Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok"

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre Rüştü Onur Atilla, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığı sevgilisi şarkıcı Nez ile Maslak'ta sahnelenen 'Aydınlıkevler'i seyretti.


Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok"


İlk kez yan yana görüntülenen ikili, oyun bittikten sonra otoparktan çıkarken konuşmamayı tercih etti.

"HER ZAMAN DRAM BEKLEMEYİN"

Daha sonra Cihangir'e giden Rüştü Onur Atilla ile Nez, otomobillerini otoparka bıraktıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İhanet sorularına yanıt veren Nez; "Sizi mutlu edemeyeceğim. Böyle bir şey olsaydı rahat rahat yaşayamazdım. Her zaman Türkiye'de dram beklemeyin. -mışlı -mışlı iddialar öyle bir şey olsa insanlar iki kişi başlar, iki kişi bitirir. Üçüncü şahıslar olmaz" dedi.



Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok" - Resim : 2


"BANA YAPILMASINI İSTEMEDİĞİM HİÇBİR ŞEYİ BAŞKASINA YAPMAM"

Nez, gazetecilerin, "Daha önceden Onur Bey ile bir tanışmışlığınız var mıydı?" sorusuna; "Sosyal medyada birbirini takip eden iki insandık sadece. Bir şey çıkmaz buradan. Çok yeni olduğumuz için bırakın insanlar biraz hayatını yaşasın. Sonuç olarak yasal olarak ben şuna inanırım; karma diye bir şey vardır. Bana yapılmasını istemediğimi hiçbir kadına hiçbir adama yapmam. Böyle devam ettiği sürece çok başka yere çekiliyor. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım ve Nez adına da böyle bir şey hiçbir zaman görmeyeceksiniz. Evet zamanı yok bu işlerin. Çok kısa bir zaman önce boşanmış, biz çok tesadüf bir araya geldik, arkadaşlığımız başladı başka bir şeye dönüştü bu kadar basit yani. Arkasında bir şey aradığınız taktirde insanları çok üzüyorsunuz" yanıtını verdi.



Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok" - Resim : 3


"YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Nez, daha sonra "Evlilik düşünceleri var mı?" sorusuna ise "Şu anda öyle bir şey söylediniz ki bana hiç gerek yok bunlara" sözleriyle cevapladı.


Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok" - Resim : 4


Ardından otoparktan çıkan Rüştü Onur Atilla da ihanet soruları karşısında Nez'in "Yok öyle bir şey" demesi üzerine "Doğru demiş" ifadelerini kullandı.


Nez ve Rüştü Onur Atilla liseli aşıklar gibi: "Kesinlikle ihanet yok" - Resim : 5