Nez ve Rüştü Onur Atilla'dan yeni aşk pozları

Sinem Ayyıldız ile 10 yıllık evliliği 10 Haziran'da sona eren Rüştü Onur Atilla, boşanmadan 20 gün sonra tatil fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak, kendisinden 7 yaş büyük olan şarkıcı Nez'le aşkını ilan etmişti.

Nez ve Rüştü Onur Atilla'dan yeni aşk pozları

'KARMA DİYE BİR ŞEY VARDIR' 

'İhanet' iddialarıyla gündeme gelen ikiliden Nez, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

"Sizi mutlu edemeyeceğim böyle bir şey olsaydı rahat rahat yaşayamazdım. Her zaman Türkiye'de dram beklemeyin. Sosyal medyada birbirini takip eden iki insandık. sadece. Bir şey çıkmaz buradan, çok yeni olduğumuz için bırakın insanlar biraz hayatını yaşasın. Karma diye bir şey vardır bana yapılmasını istemediğimi hiçbir kadına, hiçbir adama yapmam. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım ve Nez adına da böyle bir şey hiç bir zaman görmeyeceksiniz."



Nez ve Rüştü Onur Atilla'dan yeni aşk pozları


'NEZ BENİM SEVGİLİMDİR' 


Atilla ise "Ocak ayında evden ayrıldım ve 6 ay içinde boşandık. Anlaşmalı olarak boşandık. Sebebi, sebepleri bizim mahremimizdir. Nez benim sevgilimdir. Biz çok kısa zaman önce bir ilişkiye başladık. Çok mutlu ve heyecanlıyız. Nez'in evliliğimin bitmesiyle hiçbir ilgisi yoktur. Evlilik bitirecek yapıda bir insanı hayatıma katamam zaten. Nez'in linç edilmesine izin vermem. Ortada bir ihanet yok. Nez ve ben masumuz" ifadelerini kullanmıştı.


Nez ve Rüştü Onur Atilla'dan yeni aşk pozları - Resim : 2


YENİ POZLARINI PAYLAŞTILAR 


İlişkileriyle magazin gündeminden düşmeyen çift, son olarak Instagram sayfalarından yaptıkları yeni paylaşımlarla isimlerinden söz ettirdi.



Nez ve Rüştü Onur Atilla'dan yeni aşk pozları - Resim : 3


Birlikte Kınalıada'ya giden ikili, birlikte birçok kez poz vererek; tatilde geçirdikleri eğlenceli anları takipçileriyle paylaştı.



Nez ve Rüştü Onur Atilla'dan yeni aşk pozları - Resim : 4


Rüştü Onur Atilla (38) ile Nez'in (45) renkli kareleri; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.



Nez ve Rüştü Onur Atilla'dan yeni aşk pozları - Resim : 5