Nez'den iddialara yanıt: "Yuva yıkan kadın değilim"

Boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan eden oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın yeni beraberliği kafa karıştırmıştı.

Nez'den iddialara yanıt: "Yuva yıkan kadın değilim"

'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı 'İbrahim' karakteriyle tanınan Rüştü Onur Atilla, 20 gün önce iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız'dan boşandığını açıklamıştı.

Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "2014 yılında hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı olarak sona ermiştir. Mesleğim gereği kamuoyunu ve basını bilgilendirmem gerektiği için bu açıklamalarda bulunacağım. Herkesin mutlu ve sağlıklı olması, çocuklarımızın da bu yeni düzenimizde sevgiyle büyümeleri tek dileğim" ifadelerini kullanmıştı.


 Nez'den iddialara yanıt: "Yuva yıkan kadın değilim"

Dün Instagram hesabından şarkıcı Nez ile fotoğrafını paylaşarak ilişkisini ilan eden Rüştü Onur Atilla gelen eleştirilere cevap verdi.


Nez'den iddialara yanıt: "Yuva yıkan kadın değilim" - Resim : 2


Atilla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek. Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ben ve kız arkadaşım bunu hak etmiyor Böyle bir sebeple gündem oyalamak umarım bir daha yaşamayacağım bir tecrübe olur. Sosyal medyada bir gücüm varsa kime ne faydam olacaksa onun için kullanmak isterim. Mesleğimi, neşemi paylaşmak, yanlış gördüğüme ses çıkarmak isterim o kadar.

Özellikle altını çizmek istediğim ise şu; henüz çocukken büyüyünce ne iş yapacakları belli, aileleri olan, yani haklarında konuşulanlar sebebiyle bizden çok üzülen anne, babaları, kardeşleri olan, sorumlu oldukları iş arkadaşları olan, sanatlarına, mesleklerine aşık, toplumun değerlerine duyarlı insanlara çamur atıp izinin kaldığı, bir yanlışın doğru sanılıp çığ gibi büyüdüğü bu sosyal medya aleminde bu insanların yani bizim hiçbir bilgi sahibi olmayan insanlar tarafından hele hele mahrem konularla ilgili yargılanmaması dileğimle. Huzurumuz daim, niyetlerimiz iyi olsun. Sevgiyle, evet sevgiyle..."


Nez'den iddialara yanıt: "Yuva yıkan kadın değilim" - Resim : 3


"Akbilimi bile sen dolduruyordun..."

2014 yılında hayatlarını birleştiren çiftin ilk çocukları Kemal 2018'de, ikinci bebekleri Uygar ise 2021 yılında dünyaya gelmişti.


Nez'den iddialara yanıt: "Yuva yıkan kadın değilim" - Resim : 4


Lise aşkıyla evlendiğini her seferinde söyleyen Atilla evlilik yıl dönümünde eşi için "Evlenmeden önce çekilse de en sevdiklerimden biri diye bu fotoğrafı paylaşasım geldi yine. Burada çocuklar yok, nikah yok, arabamız yok, param yok, akbilimi bile sen dolduruyordun buluşabilelim diye" ifadelerini kullanmıştı.



Nez'den iddialara yanıt: "Yuva yıkan kadın değilim" - Resim : 5


"KİMSENİN YUVASINI YIKMADIM"

"Yuva yıkan kadın" iddialarına maruz kalan şarkıcı Nez ise "Onur Bey kısa süre önce evliliğini bitirmiş, aylar önce evleri ayırmışlar, bunu ben bile bilmiyordum açıkçası. Televizyondan gördüğüm bir arkadaş olarak şimdi çok yeni bir ilişkimiz başladı. Biz resmi olarak boşandıktan çok sonra bir araya geldik. Kimsenin yuvasını bozmadım benim içim çok rahat. Kadına sürekli saldırıdan vazgeçin. Neden altında bir şeyler aranıyor? Bunları geçelim" dedi.