Nihat Doğan'a eşinin "Beni aldattı" açıklaması soruldu

Nihat Doğan, katıldığı canlı yayında evliliğinin bitme nedenlerine ilişkin konuştı.

Nihat Doğan'a eşinin "Beni aldattı" açıklaması soruldu

Nihat Doğan'ın 2022'de evlendiği İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) kısa bir süre sonra Badıkan'ı dünyaya getirmişti.

Anlaşmalı boşanma kararı alan ikiliden Nihat Doğan'ın eşine bir ev tapusu verdiği iddia edilmişti. Nafaka konusunda da anlaşan çiftten Arzu Doğan önceki haftalarda ihanet ifşasıyla olay oldu.

"BİRÇOK KADINLA İLİŞKİSİ VAR"

Arzu Doğan, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada "Evet arkadaşlar, ayrılma nedenimiz budur: 4 yıl bir ilişkimiz oldu, 2 yıl sevgiliydik... Nihat Doğan hep çocuk istedi, sonra evlenmeye karar verdik. Evlendikten sonra çok şey ortaya çıkmaya başladı. Yuvamı kurtarmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra birçok şeyden şüphelenmeye başladım" dedi.

Arzu Doğan, Nihat Doğan'ın telefonunu görünce neye uğradığını şaşırdığını yazdı.


Nihat Doğan'a eşinin "Beni aldattı" açıklaması soruldu


Doğan "Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırmaya karar verdim" iddiasında bulundu.


Nihat Doğan'a eşinin "Beni aldattı" açıklaması soruldu - Resim : 2


NİHAT DOĞAN: "ÇOCUĞUMUN ANNESİ İÇİN KÖTÜ BİR ŞEY SÖYLEMEM"

TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programında eşinin ihanet iddiası sorulan Nihat Doğan, "Olur mu öyle şey" yanıtını verirken şu ifadeleri kullandı:

"Bizimki bir aşk evliliğiydi. Kimse ayrılmak için evlenmez. Ortada kin, nefret yok... Hala kendisine sevgim var. Sevgiliyken başkaydı; evlendikten sonra başka türlü oldu. Kendisi çocuğumun annesi olduğu için kötü bir şey söylemem. Bir hata varsa ben göğüslemeye razıyım. İki dominant karakterin çatışması oldu diyelim.

Kendisi sanatıma saygısı olan bir hanımefendidir. Öyle yazıldığı gibi kıskançlık falan olmadı.

Bir erkeğin duruşuna biten bir ilişkinin ardından konuşmayı yakıştırmam. Arzu benim için bambaşka biridir. Çocuğumun annesi, aşkla evlendiğim bir insandır. İstediğini söyleyebilir. Üzmüş olabilirim.

Her şeyden önemlisi ortada bir çocuk var. Bugün eğer çalışıyorsam oğlum için çalışıyorum.

Bana verilecek her zarar, oğluma verilecek zarardır. Konuşulacak çok şey var ama ben çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey konuşmam. Biz onunla ömür boyu görüşeceğiz.

Ben kendisini seviyorum, onun söylediklerini sineye çekmeye çalışıyorum."