Nursel Ergin peruğunu çıkarıp yaşadıklarını anlattı

Sunucu Nursel Ergin, bir süredir televizyon ekranlarından uzaktı. Sebebi maalesef geçirdiği ağır hastalıktı. 8 aydır hem rahim kanseri hem de meme kanseriyle mücadele eden Ergin, başardı. Kötü hastalığı yendi.

Nursel Ergin peruğunu çıkarıp yaşadıklarını anlattı

2007 yılında katıldığı kutu açma yarışması 'Var Mısın Yok Musun' ile adını duyuran Nursel Ergin, uzun süredir 'Gelinim Mutfakta' adlı yemek programını sunuyordu.

Ergin, geçen yıl ise yarışmayı bir anda bırakmış ve gidişiyle herkesi üzmüştü.

Bir süredir ortalarda görünmeyen ünlü ismin 8 ay boyunca meme ve rahim kanseri ile mücadele ettiği ortaya çıktı. 

"RAHMİMİ ALDILAR"

İki kanseri de yenen Nursel Ergin yaşadığı zor süreci anlattı. 

Sabah'a konuşan Ergin "Önce rahim kanseri oldum, rahmimi aldılar. Sonra doktor gözüme baka baka 'Üçüncü evre metastaz yapmış bir meme kanseriyle karşılaştık' dedi. Sonuç ortada. Bana çok şey yapıldı. Çok haksızlığa uğradım. Kendimi yedim bitirdim, çok yanlışmış.... Şükreder mi insan kanser olduğu için? Ediyormuş! İyi ki kanser olmuşum" dedi.



Nursel Ergin peruğunu çıkarıp yaşadıklarını anlattı



Nursel Ergin'e kısa sürede sosyal medyada; 'Geçmiş olsun', 'Çok üzüldüm', 'Rabbim bir daha yaşatmasın şifa versin', 'Seni seviyoruz Nursel' destek mesajları yağdı.

Sağlığına kavuşan ve zor günleri atlayan Nursel Ergin şimdilerde 'Mutfak Bahane' programı ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.