Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan 'Bahçeşehir' iddiası

Oyuncu Hazal Subaşı ile yeni aşka yelken açan Oğuzhan Koç hakkında gündem olan bir iddia dikkat çekti. Didem Delen Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir ile evliyken bir kadınla görüştüğünü ve şu anda o kadınla beraber olduğunu iddia etti.

Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan 'Bahçeşehir' iddiası

Oğuzhan Koç ve Hazal Subaşı geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtı ve el ele de görüntülendi.


Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan 'Bahçeşehir' iddiası


Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında yorumcu olan Didem Delen Koç hakkında çok iddialı ifadeler kullandı.



Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan 'Bahçeşehir' iddiası - Resim : 2


Delen "Bakalım kaç hafta pardon kaç saat sürecek? Çünkü onun zaten görüştüğü birisi var uzun zamandır hatta bu görüştüğü kişiyle Demet Özdemir ile evliyken de görüşüyordu. Hatta adres vereyim Oğuzhan izlersen Bahçeşehir'de oturan kız arkadaşın var ya hani... Senin sürekli görüştüğün bir türlü vazgeçemediğin. Kopamadığın kız arkadaşın var ya kulede oturuyor. O kızdan bir şekilde vazgeçemiyor evliyken de görüşüyordu. Kopamıyor ama ünlü bir kadınla da ilişki yaşayıp ünsüz biriyle de olamaz. Hazal ile devam eden bir reklam sürecine girdi." diyerek merak uyandırdı.

Oğuzhan Koç hakkında şaşırtan 'Bahçeşehir' iddiası - Resim : 3


"KİMMİŞ SÖYLESİN BEN DE ÖĞRENEYİM"

Yayının moderatörü Hande Sarıoğlu'na konuyla ilgili ulaşan Oğuzhan Koç, "Kimmiş Bahçeşehir'deki bu kız. Söylerse benim de bilgim olur. Belki konser için bir kez gittiğim bir lokasyon." yanıtı verdi.

Delen ise bu yanıt üzerine "Evet doğru diyeceğini beklemiyordum. Oğuzhan'dan dürüst bir tavır beklemiyorum çünkü şu an bir beraberliği var nasıl söylesin? Cevap hakkını kullanmış. Erkeklerin 10'da 9'u inkar şeklinde. Genelde bir ilişkisini aldatıp diğer ilişkisine geçiyor... Evli olduğu dönemden beri bu kızla bir görüşmeleri vardı. Davayı açan Demet Özdemir'di hatırlayın. Acilen boşanma davası açtı.

Bu kızla görüşmesi, elinden tutup da basına resim verecek bir ilişki değil... Erkekler bunu çok yapıyor biliyorsunuz. Bu kız kopamadığı bir ilişki. Tam ilişki de diyemeyiz, görüşüyorlar işte arada.. Kişiyle bizzat resimlerini ve görüşmelerini biliyorum. Benim arkadaşımın arkadaşı. Fotoğraflı ve belgeli bir görüşme ama kızın da şu an bir beraberliği olduğu için kesinlikle paylaşmak istemiyor." şeklinde konuşarak iddiasını sürdürdü.