'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de bilinmeyen dostluk!..
Onur Özaydın ve Ahmet Varlı, Kanal D'nin sevilen dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki"de sağ-sol kavgası nedeniyle birbirlerine düşman iki karakteri canlandırmalarına rağmen, gerçek hayatta kurdukları tiyatro için omuz omuza mücadele veriyor.
An itibarıyla 1967 yılında geçen dizide sol görüşlü üniversite öğrencisi Ahmet'in yoldaşı Cengiz'i canlandıran Özaydın ile sağ görüşlü öğrencilerin lideri Resul'un dava arkadaşı İlhan'ı oynayan Varlı, 2009 yılında "Tiyatroperest" isimli bir tiyatro kurdu.
Genç oyuncular, yaklaşık 1.5 yıldan bu yana “Hayvanat Bahçesi Masalı” adlı oyunda da aynı sahneyi paylaşıyor.
10. Lions Tiyatro Ödülleri Umut Veren Yeni Tiyatro Grubu ve 2010 Afife Jale Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü sahibi olan iki kişilik oyun, yarın saat 20:30'da Duru Tiyatrosu'nda bir kez daha seyirciyle buluşuyor.
Dilin ve iletişimin çöküşü çerçevesinde yalnızlığın, kapana
kısılmışlığın, hayatın saçmalığının yanında hayata anlam katma
çabasının anlatıldığı; yaşam ve ölüm arasındaki karşıtlığı, toplum
dışına itilmiş bireyle toplumun değerler sisteminin karşılaşmasını
sunan oyunun yazarı Edward Albee, yönetmeni ise Ömer Akgüllü.