Özcan Deniz'in Samar Dadgar'la evliliğiyle ilgili olay iddia!

Özcan Deniz'in Samar Dadgar'la evliliğiyle ilgili olay iddia ağızları açık bıraktı.

Özcan Deniz'in Samar Dadgar'la evliliğiyle ilgili olay iddia!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, yaklaşık 1,5 yıl aşk yaşadığı genç sevgilisi Samar Dadgar ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştirmişti.

Ünlü sanatçı geçtiğimiz hafta, başta menajerliğini yapan abisi Ercan Deniz olmak üzere uzun süredir kendisine maddi ve manevi zarar verdiğini söylediği yakınlarını hayatından çıkardığını duyurmuştu.

Özcan Deniz ve ailesi arasında bugünlerde soğuk rüzgarlar eserken; son olarak sanatçının kız kardeşine yönelik yaptığı paylaşım herkesi şoke etmişti.


Özcan Deniz'in Samar Dadgar'la evliliğiyle ilgili olay iddia!

Milyonların huzurunda yaşanan aile kavgası son hızla sürerken bugün Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında gazeteci Bilal Özcan, Samar Dadgar'ın ailesine yakın spiritüel işlerle uğraştığını iddia ettiği Amir isimli bir adamdan bahsederek şu ifadeleri kullandı:

"Özcan Deniz'in yeni evlendiği İranlı eşi ve İranlı eşinin ailesi için kendi ailesini nasıl sildiği konusunda herkes çok şaşkın. Kendi ailesini evden kovup; Samar Dadgar'ın 9 kişilik ailesini yerleştirdi hem yazlığa hem de kışlığa...

Aileye çok yakın haber kaynaklarım var. Onlarla yaptığım görüşmelerde herkes Özcan Deniz'in nasıl kuşatılıp teslim alındığı konusunda şaşkın...

Amir isimli İranlı bir adam Dubai'den geliyor; Dadgar ailesinin yakından tanıdığı güya iş adamı aslında spritüel alemle yakından ilgilenen; bir takım enerji çalışmaları yapan ve ruhani konularla ilgilenen bir kişi. Bu adam yatırımcı ve iş adamı gibi Özcan Deniz'in evine gidip tanışıyor. Dadgar ailesini tanıyan ve onlara mesafeli olan bazı kişiler Özcan Deniz'in annesi ve kardeşlerine bu durumu anlatıyor..."

Didem Delen'in 'Yani özetle Özcan Deniz, tesir altında mı demek istedin? Açık bilinçle değil, tesir altında mı karar veriyor?' sorusu üzerine Bilal Özcan, "RTÜK kuralları gereği açık konuşamıyorum. Nasıl anlaşılıyorsa" yanıtını verdi.

Pınar Eliçe ise Bilal Özcan'ın açıklamaları karşısında mimikleriyle yaşadığı şaşkınlığı sergiledi.