Pelin Karahan'a İbrahim Toraman markajı..

İki yıl önce sürpriz bir şekilde Barcelona'da spor hocası Erdinç Bekiroğlu'yla evlenen Pelin Karahan; yine sürpriz bir şekilde geçtiğimiz ay tek celsede boşanmıştı.

Pelin Karahan'a İbrahim Toraman markajı..

Adı şimdiye kadar hiçbir sansasyonel dedikoduya karışmayan ve düzgün yaşantısıyla dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu; şimdilerde canlandırdığı 'Mihribah Sultan' rolü gereği gösterdiği performansıyla da takdir topluyor. Her zaman güleryüzlülüğü ile dikkat çeken Pelin Karahan'ı geçtiğimiz gün Akmerkez'de bulunan Papermoon'da gördüm. İçeride bir kız arkadaşı ile oturuyordu. Karşılarında da hızlı aşk hayatıyla magazin sayfalarında yer alan Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman vardı. Karahan ile Toraman'ın yeni tanıştığı her hallerinden belliydi.

YENİ TANIŞTILAR...

Bu ikilinin daha tanışma aşamasında oldukları için aralarındaki ilişkinin aşk değil daha flört aşamasında olduğunu düşünüyorum. Akşam için sözleşen ikiliden Pelin Karahan; arkadaşı ile birlikte Akmerkez'de bulunan bir kuaföre giderken hemen arkasından da İbrahim Toraman çıktı… Fakat Akmerkez'in içinde gazetecilerin olduğunu gören ünlü futbolcu; Papermoon'a dönerek hemen telefonla Pelin'e bilgi verdi… Ne diyelim biri yeşil sahaların hızlı çapkını; diğeri sarayın sultanı… Bu ilişki nereye gidecek; zaman gösterecek! 

UFUK ÖZCAN / TAKVİM İNTERNET SİTESİ