Rihanna'dan Natalie Portman'a büyük destek

Oscar ödüllü aktris Natalie Portman, geçirdiği zorlu boşanma sürecini pop yıldızı Rihanna’nın kendisine verdiği destek sayesinde atlattığını açıkladı.

Rihanna'dan Natalie Portman'a büyük destek

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre “Siyah Kuğu” filminde tanışan ve 2012 yılından beri evli olan Portman (43) ve Benjamin Millepied (47), iki çocuklarıyla birlikte sık sık “örnek aile tablosu” olarak gösteriliyorlardı.

Ancak ünlü çiftin evliliği, dansçı ve aktör Millepied’ın Mayıs 2023’teki ihanetiyle sarsıldı.

Çift bir süre daha birlikte olmayı denese de, ilişkileri düzelmedi ve bu yılın şubat ayında boşandılar. 



Rihanna'dan Natalie Portman'a büyük destek



Pazartesi günü “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” programına katılan Portman, ocak ayında Paris Moda Haftası'nda 36 yaşındaki Rihanna’yla tanışmasını anlattı.

Bu yılın başlarında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen Dior Haute Couture defilesinin dışında paylaşılan videoda Portman, Rihanna'ya "Seni seviyorum" demiş, şarkıcı da ona "Ben senin hayranınım" diye karşılık vermişti.

İkili birbirini övüp sıkı sıkı sarılırken kameralar da onları çekmeye devam etti.

Dün yayınlanan programda Fallon'a konuşan Portman da, Rihanna’ya övgüler düzerek, "Tam olarak ihtiyacım olan şeydi. Hayatımda belirleyici bir andı." diye yanıtladı. 

Portman, geçen Temmuz ayında boşanma davası açmış ve dava şubat ayında Fransa'da sonuçlanmıştı.

12 yıldır evli olan ünlü oyuncu ve eski eşi, 13 yaşındaki oğulları Aleph ve 7 yaşındaki kızları Amalia ile birlikte burada yaşıyorlardı.