Rus güzeller Caner Cindoruk'a bayıldı!..

Türkiye'ye gelen Rus oyuncular Anna Andrusenko, Tatsiana Tsivikevich, Ekatarine Malikova ve Elena Polyanskaya rol arkadaşları Caner Cindoruk'a kelimenin tam anlamıyla bayıldı.

Rus güzeller Caner Cindoruk'a bayıldı!..

Başrollerini Kadir İnanır, Caner Cindoruk, Rüçhan Çalışkur, Yeliz Şar, Anna Andrusenko, Tatsiana Tsivikevich, Ekatarine Malikova ve Elena Polyanskaya’nın paylaştığı "Elveda Katya"nın çekimleri tamamlandı.

Ahmet Sönmez’in yönettiği film, Katya’nın bir Türk olduğunu öğrendiği babasını bulmak için Rusya’dan Türkiye’ye geldikten sonra yaşananları anlatıyor. Çekimleri Batum, Trabzon ve Ri- ze’de gerçekleştirilen ‘Elveda Katya’da başrol alan Anna Andrusenko, Tatsiana Tsivikevich, Ekatarine Malikova ve Elena Polyanskaya, Karadeniz Bölge-si’nin insanına, havasına, yemeklerine hayran kaldı. Rusya’nın ünlü oyuncuları rol arkadaşları Caner Cindoruk’a da hayran oldu. Dizide Kadir İnanır’ın canlandırdığı ‘Yunus Kaptan’ın oğlu ‘Veli’yi canlandıran Caner Cindoruk, Anna Andrusenko, Tatsiana Tsivikevich, Ekatarine Malikova ve Elena Polyanskaya’yı yakışıklılığının yanı sıra sempatik bir insan olmasıyla etkiledi.

’İNANIR ÇOK KARİZMATİK’

Anna Andrusenko, Tatsiana Tsivikevich, Ekatarine Malikova ve Elena Polyanskaya, Türkiye’de Türk oyuncularla çalışmaktan oldukça mutlu olduklarını dile getirerek, ’Elveda Katya’nın oyunculuk kariyerlerinde özel bir yere sahip olacağını söylediler. Rus güzeller, Kadir İnanır’ın karizmasına ve oyunculuk yeteneğinin de kendilerini oldukça etkilediğini belirttiler.

MEHMET ÇALIŞKAN