Sahnede skandala imza atan Ceyda Düvenci'ye Arto'dan sert tepki

Kıbrıs'ta düzenlenen ödül töreninde sunuculuk yapan Ceyda Düvenci, ödül almak için sahneye çıkan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' oyuncularına "En az konuşana ödül vereceğiz" deyince büyük skandala yol açtı.

Sahnede skandala imza atan Ceyda Düvenci'ye Arto'dan sert tepki

Son günlerde sunuculuğunu yaptığı 'Bambaşka Sohbetler' programında yaptığı gaflar ve çarpıcı açıklamalarıyla gündem olan Ceyda Düvenci, bu sefer de ödül töreninde yaptığı 'şakayla' gündem oldu.

Bir derginin Kıbrıs'ta düzenlenen ödül töreninde sunuculuk görevini üstlenen Ceyda Düvenci, sahneye ödülünü almak için çıkan Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularına, "Ben sadece şunu söyleyeceğim, en az konuşana ödülü vereceğiz" deyince bir sessizlik oluştu.

Bozulan ekipten ödül konuşmasını yapmak üzere mikrofonu elinde tutan Atakan Çelik, "O zaman iyi akşamlar diliyorum, sağ olun" diyerek tepki gösterdi.

Atakan Çelik'in mikrofonu uzattığı arkadaşlarının tümü de tek bir cümle kurmadan mikrofonu elden ele vererek Ceyda Düvenci'ye iade etti.

Şaşıran Ceyda Düvenci, "Aaa bu kadar efektif olacağını bilmiyordum! Hayır olmaz olmaz, şaka yaptım olur mu öyle şey!" dese de ekip tepkisinden dönmedi.

ARTO'DAN CEYDA DÜVENCİ'YE SERT TEPKİ

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programında ses sanatçısı Pınar Eliçe ile birlikte yorum yapan Arto, Ceyda Düvenci'ye sert tepki gösterdi.


 

Arto, "Sen nasıl bir sunucusun ya? Haddini bil artık! Git bir psikoloğa tedavi amaçlı. Böyle şaka olmaz... Ne saçmalıyorsun sen ya? Bir bakmışsın ki o çalıştığın kanaldan ve her yerden kovulmuşsun... Sen sahnede partnerin Engin Altan Düzyatan'ı bile sahnede konuşturmamışsın. Bülent Şakrak'ı Ceyda Düvenci'den Allah kurtarmış... Seninle bir ömür geçer mi be? Bir sahne bile paylaşılmıyor. Böyle bir sunucuyu çağırmayın kardeşim. Rezalet yani. Pazara gider gibi giyinmiş. Hiç bir saygın sevgin yok insanlara karşı... Hayırdır ya?" ifadelerini kullandı.

Pınar Eliçe ise "Bu gecenin sunucusu Ceyda Düvenci, ekibe çok ayıp etmiş. Zoraki gibi bir sunum. Dersine hiç çalışmamış. Oyuncular ödülü masada bırakıp gitmiş. Teyitini aldım" ifadelerini kullandı.

Programda Arto ve Pınar Eliçe'nin neşeli uyumları büyük beğeni topladı.

Sahnede skandala imza atan Ceyda Düvenci'ye Arto'dan sert tepki