Seçil Erzan davasında çarpıcı ifade: "Milyonlar eski sevgilide"

Yüksek kârla 29 kişiyi dolandırmaktan yargılanan bankacı Seçil Erzan’a şok suçlama. Kayıp milyonların Erzan’ın evindeki çelik kasada olduğu ve o dönem nişanlısı olan Gürol’un evine taşındığı iddia edildi.

Seçil Erzan davasında çarpıcı ifade: "Milyonlar eski sevgilide"

Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre yüksek kâr vaadiyle ünlü futbolcular dahil 29 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Seçil Erzan ve 7 sanığın yargılandığı davada flaş bir gelişme yaşandı.

Savcılık, Seçil Erzan'ın araç içerisinde videosunu çeken İranlı Mojtaba Haghani ve Süleyman Aslan hakkında 'Tefecilik' suçlamasıyla iddianame düzenledi.

Hazırlanan iddianamede ifadesine yer verilen Mojtaba Haghani, Seçil Erzan'ın Göktürk'te bulunan evinde büyük bir çelik kasa bulunduğunu ve toplanan paraların bir kısmının kasa içerisinde olduğunu anlattı.

Kasanın daha sonra Erzan'ın o dönem nişanlısı olan avukat Candaş Gürol tarafından özel bir şirket aracılığıyla kendi evine taşındığını, dolayısıyla paranın Candaş Gürol'da olduğunu iddia etti.

AVUKAT GÜROL'DAN CEVAP: "AKLA ZARAR VE İFTİRA"

İddiaların odağındaki Avukat Candaş Gürol Sabah Gazetesi'ne iddianamede yer alan ifadeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gürol, evinde para dolu bir kasa olmadığını öne sürerek, "İddianın sahibi olan ve tefecilikten yargılandığını basından öğrendiğim kişiyi tanımıyorum. Kaba tabirle yolda görsem tanımam. Bu süreçte söz konusu iddia tamamen gerçek dışıdır. Akla zarar ve iftira niteliğindeki bu iddialara karşı tüm yargısal yollara başvuracağım" dedi.