Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz 3 haftadır gizli gizli görüşuyor mu?

Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Cem Yılmaz ile geçmişte çekilen fotoğraflarını silmedi. Sevgilisi Mert Demir, kıskançlık krizine mi girdi?

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz 3 haftadır gizli gizli görüşuyor mu?

Serenay Sarıkaya - Mert Demir çifti, şu günlerde birlikte verdikleri sıcak fotoğraflarla beraberliklerini ilan ederken, magazin dünyasının da odak noktası olmayı sürdürüyor.


Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz 3 haftadır gizli gizli görüşuyor mu?


Sarıkaya son olarak sevgilisi Demir'in Harbiye konserinde slow şarkılarda bile dans ederek; sevgilisini alkışlara boğmuş; tişörtüyle de çok konuşulmuştu.



Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz 3 haftadır gizli gizli görüşuyor mu? - Resim : 2


Beyaz TV'de Pınar Eliçe, Bilal Özcan ve Didem Delen'in sunumlarıyla ekrana gelen "Beyaz Magazin" programının haberine göre
beraberlikleri her ne kadar 'reklam çalışması' diye konuşulsa da; Sarıkaya'nın aşık halleri de gözlerden kaçmıyor.



Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz 3 haftadır gizli gizli görüşuyor mu? - Resim : 3


Serenay Sarıkaya'nın 2019-2020 yılları arasında aşk yaşadığı Cem Yılmaz ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından silmemesi dikkatlerden kaçmadı.


Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz 3 haftadır gizli gizli görüşuyor mu? - Resim : 4



Kullanıcılar, yeniden gündem olan o fotoğrafı eleştiri yağmuruna tuttu. 'Ayıp değil mi?' , 'Mert kıskanmıyor mu?' gibi yorumlar sosyal medyada gündem oldu.


Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz 3 haftadır gizli gizli görüşuyor mu? - Resim : 5


Programda Didem Delen, "Adı üstünde eski sevgili... Ama bu durumda eskimeyen bir şey var ki; anılar hala profilde tutuluyor. Sosyal medya hesaplarımız bizim ön yüzümüz. Anılarında o fotoğrafı tutuyorsan; hayatında, kalbinde ve aklında da tutuyorsun demektir. Cem Yılmaz ile fotoğrafları duruyor ama Mert Demir'le aşk yaşadığı söyleniyor..." şeklinde çarpıcı bir yorumda bulunurken Pınar Eliçe ise "Çok sağlam bir yerden bir duyum aldım. 2 ay deniliyor ama Cem Yılmaz'la Serenay 3 haftadır gizli gizli görüşüyor... Serenay evlenirse, Cem Yılmaz'la evleniyor diyorum" ifadelerini kullanarak bomba iddiayı dile getirdi.