Sırp basını Emina Sandal ve Demet Akalın'ı konuşuyor!..

Demet Akalın'ın Emina Sandal için söylediği "Git kızım evine, çoluk çocuk bak!" sözü, Sırplar'ı kızdırdı. Bir Sırp dergisi "Skandal! Emina Türkiye'de istenmiyor" başlığı attı!

Sırp basını Emina Sandal ve Demet Akalın'ı konuşuyor!..

ÜLKENDE MANŞET OL!

Emina sahipsiz değilmiş! Emina’nın "Satışlarda Top 10 listesine girdim" sözlerine sinirlenen Demet Akalın, Twitter’da meslektaşı için sert sözler sarf etmişti: "En çok indirilen, dinlenen şarkılar benim. Git kızım evine, çoluk çocuk bak. Git kendi ülkende manşet ol!"

EMİNA SANDAL: ’DEMET’E CEVAP VERMEYECEĞİM’ (HABER LİNKİ)

TÜRK ŞARKICIDAN SALDIRI

Demet’in sözleri, Sırbistan’da yankı buldu. Ülkenin ünlü magazin dergilerinden Scandal, olayı kapağına taşıdı ve Emina’nın yaşadıkları için ’Skandal’ dedi. İşte derginin yorumu: "Türkiye’de skandal! Türkiye’deki bir şarkıcıdan Emina’ya saldırı; ’Ülkene geri dön!’ Emina Türkiye’de istenmiyor!"

MERVE YURTYAPAN /SABAH İNTERNET SİTESİ