Slaven Bilic: 'Tromsö ile çılgınca oynayacağız'

Beşiktaş'ın hocası Bilic, Kayseri Erciyesspor karşısında kazaılan üç puanı ve Tromsö ile oynanacak rövanş maçını değerlendirdi.

Slaven Bilic: 'Tromsö ile çılgınca oynayacağız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Gerçekten harika bir maçtı. Tamamiyle hak edilmiş bir galibiyet aldık. Soyunma odasına yaptığım konuşmada 'Norveç'teki gibi bir hikayeyle karşı karşıyayız. Rakibe imkanlar tanıyoruz dedim ve oyunculara gereğini yapmalarını söyledim." ifadelerini kullandı.

Deneyimli çalıştıcı, Tromsö ile oynanacak rövanş maçıyla ilgili sorulan soruya ise "Biz onlardan daha iyi bir takımız. Eleriz elemeyiz başka bir şey ama çılgınca oynayıp kazanmaya çalışacağız. Aptalca hatalar yapmamaya çalışacağız. Sakin kalarak rakibi elemek için herşeyi yapacağız." cevabını verdi.

TAKDİR VE ELEŞTİRİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, yenilen golleri, “Aptalca” diye tanımladı, iki kez geriye düşüp kazanmalarını ise takdir edici bir durum olarak değerlendirdi.

Hırvat çalıştırıcı, “Tıpkı Norveç'te olduğu gibi tırnak içerisinde aptalca goller yedik. Rakibe çok fazla imkan tanıdık. İkinci yarıda sakin kalırsak maçı çevireceğimizi söyledim ve öyle oldu” yorumunu yaptı.

Bilic, “Kazandık diye bazı hataları saklayacak değiliz. Bahane olsun diye söylemiyorum ama bir haftada üç maç ve uzun bir yolculuk yaşandı. Burayı kayıpsız geçmemiz çok önemliydi” diye konuştu.

Sol bek transferi üzerinde hala çalıştıklarını da belirten siyah-beyazlıların hocası şöyle devam etti: “Ersan'ın o pozisyonda oynayacağına yürekten inanıyorum. Kabul ediyorum Ersan için ideal yer değil ama bazen harika işler çıkıyor. Bir ileri, bir geri olunca işler sarpa sarıyor. Bizde biliyoruz Ersan bir Marcelo değil. Ayrıca Ersan'ın Trabzonspor ve Tromsö'deki performansı takdir edilmeli.”

Konular Spor Haberleri