Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu

Geçen hafta İstanbul'da nikâh kıyan sosyetenin genç isimlerinden Sima Tarkan ve iş insanı Mark Başoğlu'nun düğün kutlaması önceki akşam İtalya'da gerçekleşti. Sosyetenin akın ettiği düğünden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu

Sözcü Gazetesi'nden Çiğdem Saltık'ın haberine göre cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan, Dilasima Group'un genç yöneticilerinden 29 yaşındaki Sima Tarkan ile iş insanı Mark Başoğlu geçen hafta İstanbul'da nikâh kıymıştı.


Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu


Etiler'deki bir mekanda aile dostları ve yakın arkadaş grubuyla dünya evine giren çiftin düğün kutlaması ise önceki akşam İtalya'da gerçekleşti.



Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu - Resim : 2


Düğüne sosyete adeta akın etti. Arzu Sabancı, Ömer Sabancı, Hacı Sabancı, Mert Divinli, Nazlı Sabancı, Hakan Sabancı, Hande Erçel, Kerim Sabancı, Kerem Kamışlı, Dila Tarkan, Sibil Çetinkaya, Şükrü Özyıldız, Rachel Araz Kirespi, Sami Kirespi, Allan Hakko, Selin Yağcıoğlu, Mert Ayaydın, Fethi Kamışlı, Metehan Özyer gibi birçok ünlü isim vardı.

Düğünü planlayan ise sosyetenin organizatörü Aytül Ayke Fıratoğlu'ydu. Ünlü çift ve arkadaşları için her detay adeta ince ince işlenmişti.



Sosyetik düğün, cemiyet hayatını buluşturdu - Resim : 3


Vakko imzalı gelinliği ile davetlilerin karşısına çıkan Sima Tarkan, iş insanı Mark Başoğlu ile mutluluğa bir kez daha İtalya'da da "Evet" dedi.