Şükrü Özyıldız'dan rol arkadaşı Hadise'ye övgü yağmuru

Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, Etiler’de otomobilin içerisinde kameralara yakalandı. Yeni projesinde yer alan rol arkadaşı Hadise’nin oyunculuğunu öve öve bitiremedi: "Hadise, hem çok güzel karakter hem de çok yetenekli bir kişilik..."

Şükrü Özyıldız'dan rol arkadaşı Hadise'ye övgü yağmuru

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre sosyal medya fenomeni Sibil Çetinkaya ile aşkı doludizgin devam eden Şükrü Özyıldız, önceki gün Etiler'de araç içerisinde görüntülendi.

Şükrü Özyıldız'dan rol arkadaşı Hadise'ye övgü yağmuru


Tek başına menajerlik şirketinden çıkışta yakalanan yakışıklı oyuncu Özyıldız, yer aldığı projede rol arkadaşı ünlü şarkıcı Hadise'nin oyunculuğunu değerlendirdi.



Şükrü Özyıldız'dan rol arkadaşı Hadise'ye övgü yağmuru - Resim : 2


Oyuncu, "Seda Bakan, Hadise gibi isimler ile çok güzel bir proje çekiyoruz. Hadise, çok güzel bir karakter zaten çok da yetenekli bir kişilik. Ne yaparsa en iyisini yapıyor tabii ki. Ben çok başarılı buluyorum. Zaten bu projede yer alıyorsa emin olun bu işi de doğru yapacağı içindir" diyerek Hadise'nin oyunculuğunu beğendiğini dile getirdi.



Şükrü Özyıldız'dan rol arkadaşı Hadise'ye övgü yağmuru - Resim : 3


ROMANTİK BİR KARAKTER


Uzun zamandır oyunculuk dersleri alan popçu Hadise'nin hayat vereceği 'Ceren' karakteri romantik ve risk analisti biriyken, Seda Bakan'ın canlandıracağı Selma karakteri de insanı yoracak kadar gerçekçi bir kişiliğe sahip.