Tolga Karel, beşinci kez baba oldu

Bir döneme damga vuran Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı "Oğuz" karakteriyle tanınan ve uzun süredir Amerika’da yaşayan Tolga Karel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Tolga Karel, beşinci kez baba oldu

“Ailemize hoş geldin tatlı kalp” sözleriyle müjdeli haberi duyuran Tolga Karel, yeni doğan bebeğinin cinsiyetini de açıkladı.

Yeni hayat, yeni başlangıçlar

2016 yılında oyunculuğu bırakarak Amerika'ya taşınan Tolga Karel, burada Sarah Scott ile evlendi ve bir sağlık turizmi şirketi kurdu. Ancak iflas eden Karel, geçimini sağlamak için 8 bin dolar maaşla TIR şoförlüğü yapmaya başladı. Zorlu günleri geride bırakan Karel, ABD’de kurduğu yeni hayatında mutlu bir aile yaşamı sürüyor.

Beşinci kez baba olmanın mutluluğu

Son dokuz yılda dört kez baba olan Karel, toplamda beşinci kez baba olmanın sevincini yaşıyor. Sosyal medya hesabından, “Ailemizin yeni güzel üyesi. Ailemize hoş geldin tatlı kalp” sözleriyle duygularını ifade eden Karel, kız babası olduğunu belirterek “Ne kadar güzel bir kız, küçük şey” ifadelerini kullandı.


Tolga Karel, beşinci kez baba oldu


Aileden birlikte ilk fotoğraf

Tolga Karel, doğum sonrası hastanede çocuklarıyla birlikte çekildiği fotoğrafları da takipçileriyle paylaştı. Bu güzel anlar, ailenin yeni üyesiyle birlikte yaşadığı mutluluğu gözler önüne serdi.



Tolga Karel, beşinci kez baba oldu - Resim : 2


Eski evlilik ve oğlu Cihangir

Tolga Karel, 2011-2015 yılları arasında Günay Musayeva ile evliydi ve bu evlilikten oğlu Cihangir dünyaya gelmişti. Karel’in ilk evliliğinden olan oğlu, yeni doğan kardeşiyle birlikte aile fotoğrafında yer aldı.