Toygan Avanoğlu: "Eşimle tanıştığım gün yuva kuracağımı hissettim"

Komedi filmlerinin aranılan oyuncularının başında gelen Toygan Avanoğlu, tıpkı Kemal Sunal gibi işindeki başarısı kadar mutlu aile tablosuyla da dikkat çekiyor.

Toygan Avanoğlu: "Eşimle tanıştığım gün yuva kuracağımı hissettim"

“Güldür Güldür Show”un sevilen oyuncularından Toygan Avanoğlu “Veda Partisi”nin ardından Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği “C Takımı 2” filminde başrol oynuyor.

Mutlu evliliğiyle dikkat çektiği eşi Şiva Behrouzfar’la beraber kamera karşısına geçen Toygan Avanoğlu, Birsen Altuntaş’ın youtube kanalında eşiyle tanışma öykülerini anlattı.

Başarılı oyuncu “Benim sektörde arkadaşlarım bahsediyorlardı, duyuyordum ama hiç denk gelmemiştik. O gün bir şekilde denk geldik, tanıştırıldık… Elini tuttum hanımefendinin… Elimi tuttu ve dedim ki ‘Sen de hissettin mi?’ Saçma sapan bir şey yaptım. ‘Neyi?’ dedi… ‘Seninle sanki bir yuva kuracağız. Ben öyle hissettim’ dedim. Böyle saçma bir şey söyledim, bembeyaz oldu. Kıpkırmızı oldu, bozuldu” dedi.

Şiva Behrouzfar da “Şaka yapıyor herhalde dedim. Hiç hiç böyle bir şey beklemiyordum. Hayatımda ilk kez gördüğüm bir adam. Sete gelip gitmeye başladı. Tanıdıkça çok sevdim” diye konuştu.