Türk Telekom Raunt’la YKS 2024’te 21 öğrenci ilk 100’de yer aldı

Türk Telekom iştiraki Sebit’in Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlık süreçleri için geliştirdiği eğitim çözümü Raunt, öğrencilere YKS 2024’te başarı kazandırdı. Raunt’la YKS’ye hazırlanan öğrencilerden 21’i ilk 100’de yer alırken 143 öğrenci ise ilk 1000’e girdi.

Türk Telekom Raunt’la YKS 2024’te 21 öğrenci ilk 100’de yer aldı

Raunt’un ‘Bire Bir Rehberlik’ sistemi hem sınava hazırlık sürecinde hem de tercih döneminde eğitim profesyonelleri, uzman psiklog ve psikolojik danışmanlarla öğrencilere tercih dönemleri için yol gösterdi.

Yapay zekâ teknolojileriyle kişiye özel eğitim olanakları sunan Raunt, içerikleri, YKS hazırlığında en çok tercih edilen basılı kaynakları ve 350 binden fazla çözümlü soru havuzu desteğiyle öğrencilerin sınav sürecini farklı kaynak arayışına girmeden tamamlamalarında rol oynadı.


 Türk Telekom Raunt’la YKS 2024’te 21 öğrenci ilk 100’de yer aldı


Sebit’in YKS’ye hazırlanan öğrenciler için geliştirdiği Raunt ile YKS 2024’e hazırlanan 21 öğrenci ilk 100’de, 143 öğrenci ise ilk 1000’de yer aldı.

ÜÇ FARKLI ÇALIŞMA STRATEJİSİ SUNUYOR

Üç farklı çalışma stratejisi sunarak kişiye özel çalışma planı hazırlayan Raunt’un yapay zekâ sistemi; öğrenci bir konuda çok iyiyse ‘Sorulara Yüklen’, zorlandığı kısımlar varsa ‘Eksiklerini Gider’, yetersiz olduğu konu varsa ‘Sıfırdan Çalış’ yönlendirmeleriyle doğru çalışma stratejisinin belirlenmesini sağlıyor.



Türk Telekom Raunt’la YKS 2024’te 21 öğrenci ilk 100’de yer aldı - Resim : 2


Yapay zekâ, öğrencilerin deneme sınavlarını testlerdeki yanlışlarına göre güncelliyor ve yeni çalışma planı sunuyor.

UZMANLARLA ONLİNE GÖRÜŞMELERDE ÖĞRENCİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Sebit’in YKS hazırlık ürünü Raunt, sunduğu ‘Bire Bir Rehberlik’ uygulamasıyla alanında profesyonel uzmanları hem sınava hazırlık sürecinde hem de tercih döneminde online görüşmelerle öğrencilerle bir araya getirdi. Sınav kaygısı ve stresini yönetmek ve doğru yönlendirmeleri yapmak için psikolog ve psikolojik danışmanlar hazırlık sürecinde öğrencilerle canlı bağlantıyla görüşürken tercih döneminde de doğru üniversite ve bölüm seçimlerinde onlara destek oldu. Öğrenciler, yıl boyunca merak ettikleri sorulara profesyoneller tarafından cevap buldu.

Öğrenciler, Raunt sayesinde bin saatten fazla ders anlatım videosu, tamamı çözümlü 350 binden fazla soru, YKS ile benzer nitelikte ve Türkiye sıralamasını gösteren 15 YKS denemesi, 50’den fazla Türkiye’nin en güçlü test yayınları, çıkmış eski sorular ve daha birçok içeriğe farklı kaynak arayışına girmeden kolayca ulaşabiliyor.

DHA