Turkcell’den indirimli yaz kampanyası

Turkcell, Platinum müşterileri için Kaş Blanca Beach, Çeşme Flyinn ve Cape Bodrum’da indirimli giriş kampanyası düzenledi. Ayrıca plajlarda fizy ile Full Moon partileri ve Oscar'lık filmlerin de dahil olduğu TV+ açık hava sinema gösterimleri de yapılacak.

Turkcell’den indirimli yaz kampanyası

Turkcell’in kendi müşterileri için başlattığı kampanya kapsamında Kaş Blanca Beach ve Çeşme Flyinn’de Turkcell Platinum müşterileri yüzde 50 indirim avantajı ile plaja giriş yapabilecek.

Bununla birlikte hediye içecek ikramı da olacak.

BODRUM’DA ESCAPE BEACH VE MOON BEACH’TE SEZON BOYU KAMPANYA

Tatillerini Bodrum’da geçirmeyi tercih edenler için de Moon Beach’te sezon boyunca fizy ile müzik ve eğlence dolu bir tatil yaşanacak. Cape Bodrum Luxury Hotel & Beach’te ise Turkcell Platinum’lular girişte ve restoranlarda indirim ile 2 farklı alanda Platinum Lounge gibi avantajlara sahip olacak.

Cape Bodrum’da 22 Haziran’da DJ Can Hatipoğlu, 20 Temmuz’da DJ David Şaboy ve 17 Ağustos’ta DJ Tarık Koray eşliğinde ve fizy ev sahipliğinde Full Moon geceleri gerçekleşecek.

Bunun yanı sıra Cape Bodrum’da 16 Haziran – 8 Eylül tarihleri arasında her pazar TV+ açık hava sinema gösterimleri olacak. Denizin üzerine kurulan platform ile tüm koya görünürlük sağlayacak şekilde 14 farklı gösterim yapılacak. Bayram döneminde ise çarşamba günü ek bir gösterim daha olacak.

TV+’LA BAYRAMDA CAPE BODRUM’DA AÇIK HAVA SİNEMASI

Türkiye’de sadece TV+’ta yayımlanan, yabancı dilde en iyi film dahil beş adaylığı bulunan ve en iyi özgün senaryo Oscar’ını alan ‘Anatomy of a Fall’ ile en iyi film dahil 5 adaylığı olan ve En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’nı kazanan ‘The Holdovers’ başta olmak üzere, aksiyondan drama birbirinden özel yapımlar Cape Bodrum ziyaretçileri ile buluşacak.

Gösterimi gerçekleştirilecek filmlerin takvimi şu şekilde:

The Holdovers (16 Haziran)

Anatomy of A Fall (19 Haziran)

The Teacher’s Lounge (23 Haziran)

Death On The Nile (30 Haziran)

Nightmare Alley (07 Temmuz)

The Intern (14 Temmuz)

La La Land (21 Temmuz)

Wrath of Man (28 Temmuz)

Bohemain Rapsody (04 Ağustos)

Top Gun Maverick (11 Ağustos)

Ford v Ferrari (18 Ağustos)

The Equalizer 3 (25 Ağustos)

The Fabelmans (01 Eylül)

Amsterdam (08 Eylül)

DHA