Ünlü şarkıcının ölüm nedeni belli oldu

24 Haziran tarihinde henüz 49 yaşındayken hayatını kaybeden Shifty Shellshock’un ölüm sebebi grubun menajeri tarafından açıklandı.

Ünlü şarkıcının ölüm nedeni belli oldu

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre grubun menajeri Howie Hubberman, Crazy Town grubunun solisti Shifty Shellshock'un kazara aşırı dozda uyuşturucudan öldüğünü söyledi.

Hubberman, perşembe günü People'a yaptığı açıklamada, tam adı Seth Binzer olan Shellshock'un "reçeteli ilaçlar ile sokakta satın alınanların birleşimi" sonucu öldüğünü söyledi.

Los Angeles County Adli Tıp Kurumu'na göre, doğum adı Seth Binzer olan şarkıcı, 24 Haziran'da Los Angeles'taki evinde hayatını kaybetti.


Ünlü şarkıcının ölüm nedeni belli oldu


Hubberman, "Seth Binzer, bağımlılıkla mücadele ettikten ve Crazy Town'ın 'Butterfly' ile elde ettiği hızlı başarıdan sonra, bağımlılıklarıyla başa çıkmak için daha iyi bir seviyeye hiç ulaşamadı. Hepimiz denedik ama sonunda hepimiz başarısız olduk, yoksa Shifty hâlâ burada olurdu." dedi.

DAHA ÖNCE DE HASTANEYE KALDIRILDI

Los Angeles İlçe Adli Tıp Kurumu yetkilileri, toksikoloji raporlarının beklemede olduğunu belirterek Binzer'in ölüm nedenini resmi olarak açıklamadı.



Ünlü şarkıcının ölüm nedeni belli oldu - Resim : 2


Yıllarca madde bağımlılığıyla mücadele eden Binzer, 2012 yılında bilincini kaybettikten sonra hastaneye kaldırılmış ve komada kalmıştı.