'Yalan' dizisinde gizli tanık ortaya çıktı

Yeni bölümleri yaz sezonunda yayınlanmaya devam eden Kanal D dizisi Yalan, 13'üncü bölümüyle ekrana geldi.

'Yalan' dizisinde gizli tanık ortaya çıktı

HÜLYA'NIN TUZAĞI

Dizinin yeni bölümünde; Berrin, Melike ile Duru'nun her geçen gün daha fazla yakınlaşmasına engel olmak için Hülya ile önceden kurduğu tuzağı işletmeye başladı.

'SEN ONA AŞIKSIN 

Kadir, yeni eve çıkan Melike'ye yardım ederken Cengiz, yalan yanlış bilgilerle Seher'in kafasını bulandırdı. Kadir ile Melike'nin ayrı bir eve çıktığını sanan Seher, Melike'yi öldürmeye çalıştı. Zehra, Kadir'in Melike için endişelendiğini görünce “Sen ona aşıksın" dedi.


'Yalan' dizisinde gizli tanık ortaya çıktı


AÇILIŞTA FELAKET

Berrin ve Hülya, sinsi planlarıyla Melike'nin atölyesinin açılış gününü felakete çevirdi. Eşinin katil veya katillerini arayan Melike, cinayet mahallinde bulunan gizli tanığın Sevda olduğunu öğrendi.

Sevda'nın cinayet günü ile ilgili hatırladığı bir detay üzerine Savcı Yaman, harekete geçti ve Kadir karakola gelerek ifade verdi.

Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in oturduğu; senaryosunu Leyla Uslu Öter'in kaleme aldığı dizinin yapımını Süreç Film yapımcılığını ise Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu üstleniyor. Yalan'ın oyuncu kadrosunda ise; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor.

Yalan, heyecan dolu yeni bölümleriyle yaz boyunca her pazartesi Kanal D'de ekrana gelecek.


DHA