“Yüzüklerin Efendisi” yıldızından çağrı: "Acele edin!"

85 yaşındaki aktör Sir Ian McKellen, “Yüzüklerin Efendisi” evreninde geçecek yeni filmlerde "Gandalf" rolünü canlandırmaya istekli ancak bunun bir an önce gerçekleşmesi gerektiğinin altını çiziyor.

“Yüzüklerin Efendisi” yıldızından çağrı: "Acele edin!"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre İngiliz aktör, Big Issue dergisine yaptığı açıklamada, "Daha fazla film olacağı ve Gandalf'ın da dahil olacağı söylendi ve umarım onu ​​ben oynarım. Ne zaman? Bilmiyorum. Senaryo ne? Henüz yazılmadı. Bu yüzden acele etseler iyi olur!" dedi.

McKellen, Haziran ayında Londra'da Shakespeare'in "IV. Henry" oyununun yeni bir versiyonu olan "Player Kings"in gösterimi sırasında düştü.

Dengesini kaybedip seyircilerin arasına düşen aktör hastaneye kaldırıldı.


“Yüzüklerin Efendisi” yıldızından çağrı: "Acele edin!"


McKellen düştüğü sırada omurgasının kırıldığı ve bileğinin çatladığı öğrenildi. Ancak kabarık kostümünün daha ciddi yaralanmalar yaşamasını engellediğini de açıkladı.

Yaptığı açıklamada, düşmenin yaşlı olmasından kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ettiğini söylerken McKellen, "Kendimi bunun sadece kaza olduğuna ikna etmeye çalışıyorum. Hepimiz hayatımız boyunca tökezleriz, sadece benim yaşıma geldiğinizde her zaman tekrar ayağa kalkamazsınız." dedi.