Zeynep Sever Demirel'den eşini şaşırtan sözler: "Kararları alan benim"

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Zeynep Sever Demirel, youtube kanalında eşini konuk etti.

Zeynep Sever Demirel'den eşini şaşırtan sözler: "Kararları alan benim"

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre evliliklerinde 12 yılı geride bırakan Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel, üçüncü kez ebeveyn olmaya hazırlanıyor. Bu özel yıldönümlerini kutlayan ünlü çift, “Hayatımda attığım en güzel imza” diyerek ilişkilerindeki mutluluğu vurguladı.

Yeni bir programa başlayan Zeynep Sever Demirel, ilk bölümde eşini ağırlayarak ev yaşantılarına dair samimi açıklamalarda bulundu. Eşine sorulan, “Evin kararlarını kim alıyor?” sorusuna Zeynep Sever, esprili bir yanıtla “Kararları ben alırım, Volkan aldığını zanneder” dedi.

Bu içten açıklama sosyal medyada hızla gündem yarattı.

Zeynep Daha Kıskanç Çıktı

Zeynep Sever’in YouTube kanalında “Kim daha kıskanç?” sorusuyla devam eden sohbette Volkan Demirel, “Zeynep daha kıskanç” diyerek gülümseten bir cevap verdi. Eşi bu yanıtına itiraz edince, Fenerbahçe’nin unutulmaz kalecisi esprili bir şekilde, “Gençlikte yaptığımız kıskançlıklar oluyordu” diyerek geçmişe gönderme yaptı.

Üçüncü Bebek Yolda

Kısa süre önce ayrılık iddialarıyla gündeme gelen Demirel çiftinin aslında yeni bir bebek bekledikleri ortaya çıktı. Hamilelik sürecinde Meryem Uzerli'nin canlandırdığı Hürrem karakterini taklit eden Zeynep Demirel, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Şimdi ise futbol dünyasının ünlü isimlerini ağırlayacağı yeni programıyla yeniden gündemde. İlk bölümde kendi evlerini tanıtan çiftin sıcak ve esprili açıklamaları sosyal medyadan da övgü topladı.

Sosyal medya kullanıcıları, “Hanımcılık kazanacak”, “Yenge kaleyi fethetmiş”, “Mutlu ilişkinin sırrı” gibi yorumlarla çifte destek verdi.